Termékeink

Célunk, hogy vásárlóink évek múltán is megelégedettséggel használják termékeinket. A legfontosabb visszajelzés és egyben megerősítés számunkra az eddigi munkáink tekintetében, amikor régi megrendelőink újra minket választanak egy következő megbízás kapcsán.

Fa nyílászáró választékunk

Természetes szépségű, hangulatos fa ablakok és erkélyajtók, valamint fa beltéri, illetve bejárati ajtók. Kérje ajtóinkat egyedi designnal!

Válasszon lazúr színekből és a ral színskála színeiből, hogy bejárati ajtója tökéletesen passzoljon otthona színvilágához.
Fa nyílászáróink háromrétegű üveggel készülnek, ami egyaránt garantálja a tartósságot és a külső zajok iránti védelmet, így nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti otthona nyugalmát, melegét.

Fa vagy egyéb nyílászárók gyártásával, beépítésével kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken, kérje ingyenes ajánlatunkat.

Cégünk kültéri nyílászáróit prémium kategóriás borovifenyőből állítjuk elő 78mm és 88 mm vastag hossztoldott kivitelben. Nyílászáróinkhoz rétegragasztott vetemedés és hibamentes anyagot használunk fel. A tartósság szempontjából nem elegendő a faanyagot jól megmunkálni ehhez a felületkezelés is nagymértékben hozzájárul, mert célunk, hogy termékeinket a vásárló évek múlva is az eredeti állapotában láthassa.
Kültéri nyílászáróink gyári CE minősítéssel rendelkeznek.

Belső ajtóink egyedi kialakításban, méretben készülnek.

Műemlék jellegű nyílászárók

Elmúlt korokat idéző megjelenés a legkorszerűbb technológiával felszerelve.

Ezt kínáljuk:

Műemlék jellegű épületek felújításánál rendszerint előkerülő igény a homlokzathoz illeszkedő nyílászárók beépítése. A pontos műszaki rajzok elkészülte után legyártjuk az egyedi kialakítású ablakokat, ajtókat. Ezek hő-és hangszigetelése megfelel a követelményeknek.

A régi épületeken a leggyakoribb nyílászáró típus a kapcsolt gerébtokos ablakok. Előszeretettel alkalmazták, mivel variálható volt oldalt nyíló és középen felnyíló, íves és egyenes, osztott és osztatlan kivitelekben is, valamint jó hőszigetelő képességekkel is rendelkezett.

A műemlék jellegű, vagy a műemlék védelem alatt álló épületek nyílászáróinak cseréjénél törekedni kell az eredetivel teljesen azonos, de korszerű hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkező nyílászárók gyártására. a műemlék jelleg megóvása és megőrzése elsődlegesen fontos ,Cégünk, a régi technikát követve, de modern anyagokkal ötvözve egy műszaki tartalomban kimagasló értékeket képviselő, de megjelenésben és formavilágban azonos terméket kínál megrendelői számára.Asztalos vállalkozás egyedi termékekre specializálódva. Egy csapat, mely nem fél a kihívásoktól.

Műanyag nyílászárók

A GEALAN többkamrás profiljaiból gyártott ablakok bejárati ajtók biztosítják, hogy a meleg bent, a zaj kint maradjon. Garantálják az Ön biztonságát, védelmét, lakásának pedig utánozhatatlan hangulatot kölcsönöznek. A műanyag profilokból gyártott ablakok bejárati ajtók könnyen tisztíthatók, nem igényelnek karbantartást. Ellenállnak az időjárási és környezeti hatásoknak, hosszú élettartamúak. A GEALAN műanyagprofilokból készített nyílászárók optimális energiatakarékosságot tesznek lehetővé. A modern nyílászáró gyártástechnológia az esztétikai követelménytől és szerkezettől függően nemcsak fehér színben, hanem acrylcolor, dekor- és fafólia kivitelben is megvalósítható.

Árnyékolástechnika

Az árnyékolók több funkciót is betölthetnek, ezek közül a legfontosabb, hogy meggátolják a napsugarak akadálytalan bejutását a házba. Továbbá fontos szerepük van a sötétítés illetve a belátás elleni védelemben. Egyes típusoknak szerepük lehet a téli hőszigetelésben. Az általunk gyártott nyílászárók mellé széles körben kínálunk árnyékolókat is

REDŐNY
Nyílászáróinkat igény szerint természetesen felszereljük redőnyökkel is.

Választható az ablakra ráépítethetőtokos vagy külsőtokos redőnyrendszer illetve külső vakolható tokos redőny. A redőnyrendszerek lehetnek kézi mozgatásúak gurtnival vagy zsinórral, de automatizálhatjuk azokat kapcsolós vagy távirányítós motorokkal is. A redőnyök kombinálhatóak szúnyoghálóval is, mind az ablakok, mind az ajtók esetében.

ZSALUZIA
Modern árnyékoló, mozgatható alumínium lamellákkal. Az igényes időálló kültéri “reluxa”. Napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása.  
A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít.

SPALETTA
A spaletta alapvetően egy rögzített, jó minőségű ablaktábla, ami annak hála, hogy a lamellák fixek, könnyedén szigetel, legyen szó hidegről vagy melegről. Nem szökik meg sem a meleg, sem pedig a hűvös, mikor nyáron lehűtjük a lakást, így nem kell annyi energiát használnunk. Emellett védelmi funkciót is betölt, védi otthonunkat a természeti hatásokkal szemben, legyen szó jégről, szélről akármiről.

ZSALUGÁTER
Ablakainkhoz professzionális kivitelezésű zsalugáterek is rendelhetők, mozgatható vagy fix lamellás kivitelben. Zsalugáterjeink nemcsak a kültéri árnyékolást hivatottak szolgálni, hanem nyáron megvédik otthonunkat a túlzott felmelegedéstől is. A zsalugáterek funkcionális előnyeiken túl, számos esztétikai előnyt is jelentenek, mivel jellegzetes kialakításuknak és formaviláguknak köszönhetően házunk egyediségének megtestesítői.

FELÜLETKEZELÉS
• Milesi Hydrocrom vizes alapú festékrendszer
• lazúros felületkezelés, fa rajzolata a felületkezelés után látható
• Fedőfestés, RAL színskála alapján
• Festék tartalmazza a rovar és gombabetegség elleni védelmet, valamint nagyfokú biztosítást nyújt az „UV” sugárzás ellen.

Bútoripari termékek

Konyhabútorok, irodabútorok, szekrények, ágyak, egyéb termékek igény szerint. Bármilyen elképzelése legyen is, nálunk minőségi fa, műanyag, nyílászáró kínálatból válogathat, és kívánsága szerint, méretre készítjük el a konyha- és egyéb bútorokat.

Önnek nem kell a bel- és kültéri nyílászárók, a bútorok miatt külön gyártót és bútorasztalost keresgélnie. A tőlünk megszokott minőségben valósítjuk meg egyéni elképzeléseit, garanciát vállalva munkánkra.
Profilunkba az alábbi bútorok gyártása tartozik
• Konyha bútorok
• Nappali szekrénysorok, asztalok
• Hálószoba bútorok, gardróbok
• Fürdőszoba bútorok, kiegészítők
• Előszoba- bútorok, falak
• Gyerekszoba bútorok
• Beépített- szekrények, bútorok
• Iroda- és tárgyaló bútorok
• Üzlet bútorok, pultok
• Egyéb, egyedi kiegészítő bútorok

Egyedi bútorok készíttetésénél a Megrendelőnknek lehetősége nyílik a bútor stílusának, anyagának, színének kiválasztására, a rendelkezésére álló méretre alakíttatására, melyben tanácsadással is segíthetünk.
Ajtó frontokat szinte minden létező bútorlapból tudunk készíteni igény szerinti ABS éllezárással. MDF fóliás ajtófrontjaink nagyon sok színben és nagyon sokféle marásmintával- akár egyedi méretekben is léteznek.
Valódi fa ajtófrontokban is gazdag választékkal várjuk önöket!