Árajánlatkérés

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az
"Árajánlat kérése"
gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldaltSzolgáltatások


Felmérés és árajánlat

A nyílászárók tökéletes működéséhez elengedhetetlen a nagyon pontos felmérés. Előre megbeszélt időpontban szakképzett munkatársunk felkeresi Önt, felméri a szükséges anyagokat és munkát, ezek után ingyenesen ad egy pontos és részletes árajánlatot.
Felmérés

Szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Alapvető fontosságú szempontok a hő- és hangszigetelés a biztonság, valamint az esztétikum és a stílus. Szakképzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Ügyfeleink minden igényét figyelembe vesszük a korszerű és minden elvárásnak megfelelő ajánlat kidolgozásához.
Szaktanácsadás

Beépítés

Egy tökéletes hő- és hangszigeteléssel rendelkező nyílászárót is be lehet úgy építeni, hogy az jelentősen veszítsen jó tulajdonságaiból. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy a kiválasztott termékek kiváló alapanyaga mellett a beépítés minőségére is kiemelten ügyeljen. Cégünk kizárólag tapasztalt, munkájára igényes szakemberekkel dolgozik. A nyílászárók beépítésének befejezése után teljes helyreállítást is végzünk.
Beépítés

Szervíz és garancia

Amennyiben segítségre szorulna, forduljon ügyintézőnkhöz! Teljeskörű szerkezeti és működési garancia a szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre, az ide vonatkozó rendeletek szerint 5 év szavatosság, ezen belül 1 év teljes körű garancia érvényes. A megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel végeztetett nyílászáró beszerelésénél, a működési garancia nem jár a nyílászárókra. Ez esetben a beépítésből eredő esetleges működési probléma megoldása külön szervizköltség, mely az ügyfelet terheli.
Garancia