Árajánlatkérés

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az
"Árajánlat kérése"
gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldaltMűanyag nyílászárók

Bukó-nyíló  Bukó  Nyíló

Gealan S 8000-es IQ rendszer

S8000IQ

Az S 8000-es IQ rendszer a GEALAN következetes piacorientáltságát jelzi. A 74 mm-es beépítési mélységű, ütközőtömítéses rendszer fejlesztésénél a gazdaságosság és az anyagoptimalizálás állt a középpontban - az ablakgyártó üzemekben a problémamentes és gazdaságos feldolgozás érdekében.

Az S 8000 IQ profilrendszer előnyei

 • 74 mm-es beépítési mélység a jó hő-, és hangszigetelésért.
 • Nagyméretű főkamra nagyobb acélmerevítés befogadására.
 • Az anyagoptimalizált profilgeometria kíméli az erőforrásokat és védi a természetet.
 • Csak egy acélmerevítés a tok, a szárny és az osztó részére.
 • Választás szerint javítható helyiségkomfort a szabadalmaztatott Gecco 3 résszellőzőn keresztül, mely szabályozott légcserét tesz lehetővé.
 • Acrylcolor és fa dekorfóliák nagy választékban

S8000 IQ 6 kamrás

 • Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hat kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is.
 • Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban.
 • Kiemelkedően jó tisztíthatóság a nagyméretű falcokban.
 • Választás szerint vagy szögletes szárnnyal szögletes üvegléccel vagy eltolt síkú szárnnyal íves üvegléccel.

S8000 IQ 7 kamrás

 • Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hét kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is.
 • Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban.
 • Kiemelkedően jó tisztíthatóság a nagyméretű falcokban.
 • Harmónikus vonalvezetés a harmonikusan tagolt külső felületnek.

Gealan S 9000-es rendszer

S9000

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit kombinált 82,5 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelel.

Optimalizált hőszigetelés
Egy a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer kifejlesztése nem a véletlen műve, hanem egy célorientált fejlesztési munka eredménye. Számos számítás eredeményei adnak kiváló hőszigetelési értéket. Kezdettől fogva az Uf - 0,92 W/m²K elérése volt a fejlesztés célja standard kombinációban acélmerevítéssel és ezzel a passzívház alkalmasság. Ez a rendszer kialakításában meglévő innovatív részletek összeadódásával valósul meg. Az S 9000-es rendszerben az inteligens tömítéskoncepció a három átmenő tömítési szint. A jobb hőszigetelés érdekében a szárny gyárilag egy a falcában lévő kiegészítő tömítéssel rendelkezik. Egy magas üvegbeállás a 26 mm-es túlnyúlási magasságnak köszönhetően, a még jobb hőszigetelés érdekében.
A GEALAN által kifejlesztett ragasztási technológia az STV® (Statikai-száraz-üvegezés) esetében az üveg és a szárnyprofil ragasztószalaggal történő összeragasztásáról van szó külön, az ablakgyártás részére kifejlesztett ragasztószalaggal, az üveg megszokott kiékelésének meghagyása mellett. Az üveg szárnnyal történő összeragasztásával az üveg átadja merevségét a szárnynak, és ezáltal önmagában stabilabbá válik az egész szerkezet. Ezzel a standard szerkezetek így acél nélkül készíthetőek el. Az STV® és az acél kombinációjával a szárnyban, különösen nagy szerkezetek realizálhatóak. Széleskörű tartozékok
A 82.5 mm - es beépítési mélységnek köszönhetően már a piacra történő bevezetésekor egy széleskörű ajánlat áll a szükséges tartozékprofilokból rendelkezésre, mint pl. toktoldók, 90°-os sarokmegoldás, variálható saroksoroló és párkányfogadók.

Számos dekorfólia, azaz a természetes külső
Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel. Ez, az Ön számára is, a helyes döntés. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építésről van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyőzőek. Alkalmassak klasszikus stílus szerkezetkénti, vagy a hagyományos környezetben való alkalmazásra. A dekor ablakok a modern ablak össszes pozitív tulajdonságával rendelkeznek, emellett egyidejűleg dekoratív fa hatásúak is. S 9000-es kérésre számos szín- vagy fadekorfóliában érhető el. Az elérhető GEALAN által kínált fólia szortimentről információt kaphat itt.

Passzívház standard S 9000-el
Az új S9000 - es rendszerben a tok és a szárny hat profilkamrája, az optimalizált acélgeometria, a magas üvegbeállás, az átgondolt tömítéstechnika egy innovatív és modern profilkialakítással, lehetővé teszik a passzívház standard magas követelményeinek gazdaságos módon a legjobb megfelelést.

Mi is az a passzívház?
Egy passzívház lehetővé tesz egy állandó kellemes hőmérsékletet mind télen mind nyáron a hagyományos fűtő - illetve klímatizálóberendezés - használata nélkül a ház tisztán passzívan "fűti" és "hűti" magát. A meglévő hő a napsütésből az ablakokon át, valamint a berendezések és a lakók hőleadásából elegendő ahhoz, hogy az épületet kellemes belső hőmérsékleten tartsuk a fűtési szezon alatt.
A passzívház előfeltétele egy évi fűtési hőmennyiség, amely kevesebb mint 15 kWh/(m²a). Ez egy összehasonlítható fűtőolajigénynek, amely kb. 1,5 l/(m²a) felel meg. Az összenergiaigény beleértve a melegvizet és a hásztartási áramot egy európai passzívháznál 120 kWh/(m²a) alatti érték.
Ezen felül a passzívházak egy magas thermikus kellemességgel tűnnek ki. Hosszabban elhúzódó mélyebb külső hőmérséklet esetében sem szabad az építőelemek beslő felületi hőmérsékleteinek a meghatározott értékek alá süllyedniük. Íly módon kerül kiküszöbölésre a "sugároz a hideg" hatás, amely az egyébként nagyobb hőmérsékletkülönbségű hideg építőelemek és a melegebb helyiséghőmérsékletből adódó a használónál huzatjelenségként érzékelt hatás.
A passzívház standard egy költséghatékony lehetőség arra, hogy az új építések energiaigényét a minimumra csökkentse és ezzel egyidőben a lakókomfortot is javítsa. A megcélzott energiamegtakarítás kiméli a tartalékokat és segíti a tartosságot.

Mely követelmények adódnak ebből mint építőelem az ablakkal szemben?
Az ablakok a passzívházakban igen magas hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az ablak hőátbocsájtási tényezőjének kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie 0,8 W/m²K-el. Az ift-irányvonal WA-15/2 "ablakok, külső ajtók és portálok“ passzívház alkalmasságában szabályozott a passzívház alkalmasságú ablakokkal szemben támasztott teljesitési követelmény. Ez az irányvonal azonban nem csak az ablakok és ezek alkotóelemeinek csatlakozási hőveszteségével szemben támasztott követelményeket határozza meg, hanem meghatározza a minimum értékeit a felületi hőmérsékleteknek a beépítés csatlakozási pontjában, az üveg vagy panelterületeken is. Ezáltal biztosított e helyiségekben a thermikus kellemesség és kiküszöbölésre kerül a párakicsapódás a nem alkalmas helyeken. Továbbá a használhatósággal szemben állít követelményeket, mely bevizsgálásokra kell az ablaknak a légáteresztésre, csapóesőre, szélellenállásra, mechanikus stabilitásra és ütésellenállóságra megfelelnie.
A kíváló hőszigetelő és teljesitési tulajdonságainak köszönhetően az ablakok, amelyek passzívház alkalmasságúak szintén ép úgy alkalmassak a régi fejújításokhoz vagy bármely új építéshez.