Árajánlatkérés

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az
"Árajánlat kérése"
gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!



Ajánld a weboldalt



Adatkezelés

Amennyiben az árajánlatkérés során megadja a személyes adatait, egyben tudomásul veszi az alábbi adatkezelési szabályzat feltételeit!

Adatkezelési szabályzat





Dömse Faipari Kft


A DÖMSE Faipari Kft 1994-óta foglalkozik faipari termékek előállításával sásdi telephelyén. Cégünk a mindenkor aktuális kor műszaki, és esztétikai elvárásainak megfelelő, kiváló minőségű fa nyílászárók gyártása mellett kötelezte el magát, beleértve a fa nyílászárók felületkezelését is. Ezért csak ellenőrzött minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra a replica watches termelés során, amit korszerű technológia alkalmazásával dolgozunk fel.

Ez a magas színvonalú késztermék előállítás egy teljeskörű szolgáltatással - tervezés, helyszíni felmérés, szállítás, beépítés, szervíz - kibővítve működik évek óta eredményesen. Termékeink felölelik a nyílászáró paletta valamennyi fajtáját, úgy mint ablak, bejárati ajtó, beltéri ajtó és mindezeket fából vagy akár műanyagból is elkészítjük.

A gyártáshoz használt alapanyagok beszerzése, magas színvonalat képviselő partnereink bevonásával történik. A hazai nemesfa-fajok (fenyő, tölgy, meranti stb.) felhasználása mellett, egyedi gyártású fém- és üveg-kiegészítőkkel tesszük alkotásainkat különlegesebbekké.

Termékeink nem csak replica handbags szabványok szerint, hanem tetszőleges méretben, az egyedi igények figyelembe vételével személyre szabva is készülnek.

A nyílászárókon kívül egyéb faalapanyagú termékeket is készítünk. Gyártunk egyedi megrendelésre kerítést, korlátot, bútorokat, kerti bútorokat, kapukat, garázsajtókat, stb... Termékeink széleskörű választékával állunk a rendelkezésére.